Tilstandskategorier

Vi ønsker, at du er fuld tilfreds med det produkt som du modtager, hvorfor vi har  har vi valgt at inddele enhederne i forskellige kategorier og gjort det nemt for dig at sortere i.  

Stand: Ny vare

 • Produktet er i uĂĽbnet emballage.

Stand: Brugt - Som ny

 • Produktet er fuld funktionsdygtigt.
 • Face ID / FingeraftrykslĂŚseren fungerer.
 • Produktet fremstĂĽr som ny.
 • Produktet kan have enkelte smĂĽ ridser som kun kan ses meget tĂŚt pĂĽ.

Stand: Brugt - Meget flot stand

 • Produktet er fuld funktionsdygtigt.
 • Face ID / FingeraftrykslĂŚseren fungerer.
 • Produktet fremstĂĽr i meget flot stand.
 • Produktet kan have mindre grad af kosmetiske skrammer pĂĽ skĂŚrm eller ramme.

  Grade: Brugt - God stand

  • Produktet er fuld funktionsdygtigt.
  • Face ID / FingeraftrykslĂŚseren fungerer.
  • Produktet fremstĂĽr i god stand.
  • Produktet kan have en højere grad af kosmetiske skrammer pĂĽ skĂŚrm eller ramme.

  Grade: Brugt - BÌredygtig stand 

  • Produktet er fuld funktionsdygtigt.
  • Face ID / FingeraftrykslĂŚseren fungerer.
  • Produktet kan have pixel fejl, eksempelvis hvid prik pĂĽ skĂŚrmen, men ikke noget der pĂĽvirker produktets funktion. 
  • Produktet kan have indgraveringer/buler/Ridser pĂĽ bagsiden 
  • Køb kun dette produkt, hvis ikke du lader dig genere at ovenstĂĽende fejl. 

   

   Opladerkabel medfølger uanset hvilken enhed du køber. Husk at tilkøbe strømforsyningen süfremt du ikke har en liggende i forvejen.

   Fremragende

   Baseret pĂĽ 188 anmeldelser
   Januar 02, 2024
   Fantastisk!!
   Jeg bestilte et ur en torsdag før 12:00 og havde det om fredagen ved 14:00 tiden. Det stod som brugt “som nyt” og det må man sige det var, ikke en ridse eller ligende havde uret. Så jeg vil og har allerede anbefalet tech24 til flere 👍🏻😁
   Kasper Munk
   Januar 29, 2024
   God service og pris!
   God service og pris!
   Claus Assenholt Haastrup
   Januar 08, 2024
   God og hurtig kunderservice via chatten…
   God og hurtig kunderservice via chatten fra Tech24s hjemmeside. Jeg havde købt en brugt iPhone i stand: "Som Ny" og det kan jeg virkelig bekrÌfte, at den var. Tech24 leverede inden for tidsrammen i meget fin indpakning. Helt generelt en god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale andre.
   Jonas
   September 01, 2023
   Virkelig god kundeservice og hurtig…
   Virkelig god kundeservice og hurtig levering. Jeg bestilte en brugt iPad, som desværre ikke var på lager, men Tech24 sendte en sms med det samme, og spurgte om det var ok de sendte en anden en som var i bedre stand. Her dagen efter har jeg lige modtaget den, og den virker upåklageligt og er så god som ny! Kæmpe anbefaling herfra 😀
   Pernille Schandorff
   September 01, 2023
   Super god service!
   Super god service! Kundeservicen var suverÌn pg personlig og de hjalp mig med at vÌlge et Apple Watch og besvare mine spørgsmül: billigste brugte pü markedet. De sendte billeder af deres lager, og plukkede det ur med 100% batteri levetid til mig. De gav mig sügar en gratis rem med og var super søde og behagelige at snakke med. Jeg er yderst tilfreds. Hurtig levering. Ses sjÌldent at man für sü god en behandling.
   Lea M. Baun
   Juli 11, 2023
   Fuld tilfreds og kĂŚmpe anbefaling
   Jeg mü bare sige, jeg er positiv overrasket og meget tilfreds. Jeg har lige modtaget iPhone, som jo er købt brugt. Men det er nÌrmest helt som ny, ingen ridser og et batterikapacitet pü 100%. Fuld tilfreds og kÌmpe anbefaling her fra.
   Bettina
   August 03, 2023
   Nem bestilling og hurtig levering og…
   Nem bestilling og hurtig levering og flot mobil modtaget var som ny
   Conni
   August 03, 2023
   Ændring af opgave
   Super god handel. Varen svarede til hvad jeg forventede. Den blev sendt hurtigt og trygt. Og selvom jeg havde valgt afhentning og ĂŚndrede det til afsendelse. Var der hurtig respons st det kunne de sagtens klare. Alt var klaret da jeg fik i padden sĂĽ klar anbefaling herfra.
   Connie Florman Pedersen
   August 02, 2023
   Klar anbefaling
   Bestilte IPhone (god pris+rigtig fin stand), modtog den dagen efter, ringede med et enkelt spørgsmül og fik et rigtig godt svar. Min klare anbefaling af tech24.dk
   Thomas Nielsen
   Juli 10, 2023
   Købte en brugt iPhone hvor batteriet…
   Købte en brugt iPhone hvor batteriet stod for en udskiftning 7 mdr efter. Pü trods af der kun er garanti 6 mdr pü batteriet blev det udskiftet uden beregning og brok. Kan varmt anbefale dette firma ingen problemer god service og meget behjÌlpelige.
   Nicolai
   Marts 29, 2023
   Jeg er MERE end tilfreds
   Jeg er MERE end tilfreds! Hold da helt op! Bestilte Apple Watch s6, tidlig eftermiddag. Refurbed i “god” stand med grøn rem hvidt ur. Jeg er SÅ positivt overrasket. Uret der kommer DAGEN efter er i PERFEKT stand. Og ikke bare med grøn rem! Men med et sæt af grøn rem, OG cover til glasset! Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller noget derfra!!!! Sikken en seriøst vild service og oplevelse! TAK!
   Sasha
   April 07, 2023
   Havde nogle spørgsmål til mit produkt…
   Havde nogle spørgsmül til mit produkt fik hurtig svar Samt bestilte fredag kl 17.15 Kunne allerede hente lørdag kl10 dagen efter Og varerne var lige som det skulle vÌre handler der gerne igen
   Dan
   April 11, 2023
   Hurtig service
   Hurtig service. Panserglas var gået i stykker ved ankomst. Skriver til Tech24, og får svar med det samme, og der sendes nyt panserglas. God stil 👍🏼
   Susanne Hejlesen
   April 11, 2023
   Har både købt et Apple Watch og en iPad…
   Har büde købt et Apple Watch og en iPad og det fungere bare sü godt, har kun en varm anbefaling af tech24. Samtidig har de ogsü vÌret rigtig gode til at hjÌlpe, kan kun anbefale dette sted!!
   Lea
   Feb 27, 2023
   De kan noget sĂŚrligt
   Jeg sü mange positive anmeldelser pü firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg købte en IPAD Pro 10,5 i bÌredygtig tilstand, men mü sige, at bortset fra smü ridser/buler bagpü, er den i perfekt tilstand. Kan kun sige godt om Tech 24
   Allan Hadberg-Rasmussen
   Marts 16, 2023
   Mega god oplevelse 🥳
   Mega god oplevelse! Fik covers og panserglas tilsendt og på bare 1 dag blev det leveret til mig. Super fede covers og god kvalitet! Kan klart anbefale Tech24.dk til alle som vil have god service og hurtig levering. 🥳💪
   Joakim Busk Callesen
   Marts 14. 2023
   Simpelthen den bedste service og…
   Simpelthen den bedste service og levering man kunne ønske sig. Vi har købt en iPad pro i “rigtig god stand” og dét må man sige at den er. Det kan slet ikke ses, at den har været brugt til en fabelagtig pris. Desuden havde vi også tilkøbt et panserglas til. Vi kunne først ikke forstå, hvor det var i pakken. Det viser sig så, at Tech24 har påsat det på den tilkøbte iPad. Det er godt nok god service. Og angående leveringen: den var også helt i top. Allerede levering dagen efter - tak for det hele Tech24.
   Annie
   Marts 07, 2023
   Super service
   Købte en iPhone 12 til min datter i januar, efter en opdatering virkede den ikke lÌngere, har sü i dag vÌret forbi og fü den ombyttet, super hurtigt og nemt! Sød og meget venlig betjening(det var der for øvrigt ogsü da vi købte den:-))
   Thomas
   Marts 15, 2023
   Købte min iPad mandag og leveret onsdag…
   Købte min iPad mandag og leveret onsdag 👍 Og er som beskrevet næsten som ny, skærm uden fejl, og kun et på små skrammer på bagsiden 👍 Så kan kun anbefale Tech24 👍
   Tony Greve
   Jan 02, 2023
   Fantastisk gode priser…
   Lynhurtig levering til yderst konkurrencedygtige priser. Er super tilfreds med hele forløbet.
   Lars
   Nov 11, 2022
   En glimrende handel
   En glimrende handel - super gode intro priser og hurtig levering. Alt i orden.
   RÊne sovsø
   Nov 14, 2022
   Fremragende kundeservice
   De blev pü kontoret efter lukketid, sü jeg kunne fü min ordre i dag. Hurtig betjening og meget imødekommende. Alt i alt en fantastisk oplevelse og fremragende kundeservice. Kigger helt sikkert forbi deres webshop igen!
   Alexander
   Nov 10, 2022
   Hurtig levering
   En glimrende handel - super gode intro priser og hurtig levering. Alt i orden.
   Aman Hussain
   Nov 10, 2022
   Fine varer
   Fine varer til gode priser og hurtig levering
   Henrik Jørgensen
   Dec 28, 2022
   Beskrivelse af varen lever op til forventningerne
   Beskrivelse af varen lever op til forventningerne og de yder en super service👌 Vender helt sikkert tilbage en anden gang.
   Tanja Rasmussen
   Jan 05, 2023
   Hurtig levering
   Hurtig levering. Gode priser
   Jakob
   Dec 24, 2022
   Super god service
   Bestilte en telefon til min datter som ikke leve helt op til vores forventeringer, men vi havde misforstĂĽet stand beskrivelsen af telefonen. Vi valgte at sende den retur, da hun gerne ville have en uden skrammer. De ville gerne hjĂŚlpe ned at finde en anden, og det gjorde de pĂĽ pĂĽ et par dage, som var som vi forventet og kun mod en lille mere pris. Vil helt sikker bruge dem nĂŚste gang vi skal bruge en telefon i familien. Tak for super god service og hurtigt leverance.
   Jim
   Jan 02, 2023
   Kan varmt anbefales, god service
   Hurtig levering pĂĽ trods af jul og nytĂĽr
   Heine Danielsen
   Jan 26, 2023
   Jeg købte 2 rem til mit Apple Watch…
   Jeg købte 2 rem til mit Apple Watch ultra, og alt var som det skulle vÌre, hurtig levering og gode priser, helt klart et sted jeg vil anbefale andre at købe ogsü
   Fahad Yousaf
   Jan 10, 2023
   Umiddelbart er det en rigtig god…
   Umiddelbart er det en rigtig god oplevelse - vi har endnu ikke taget ipad i brug andet end opstart men den ser fin ud og virker til at hente apps og sĂĽdan. Selve bestilling og levering gik lynhurtigt og vi havde den i hĂŚnderne dagen efter bestilling.
   Martin Kvorning
   Feb 07, 2023
   Perfekt service
   Købte en iPhone pro brugt pakke, hentede selv ude v ham . Super service og behagelig sælger, havde en mindre defekt som omgående blev udbedret efter weekenden👍 perfekt service.vh Michael.
   Michael Abildtrup
   Feb 06, 2023
   God oplevelse at fĂĽ en tlf
   God oplevelse at fĂĽ en tlf. Leveret som nĂŚsten hel ny, uden ridser og skrammer, som aftalt. Og levering dagen efter den er bestilt. Det er god service
   Frank Pedersen
   August 30, 2023
   Hurtig levering og god service
   Hurtig levering og god service! Skrev til dem søndag aften og fik svar nÌsten med det samme. Bestilte mit Appel Watch søndag aften, og det var klar til afhentning i dag tirsdag. Det er købt og er i den findeste stand.
   Pernille Nielsen

   Nyhedsbrev

   Tilmeld dig nyhedsbrevet. Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration.