Spar CO2 

Elektronikgiganter som Apple og Samsung udgiver konstant nye og efter sigende bedre produkter, og det har en negativ effekt på klimaet. 

Elektronik består ofte af mange sjældne råmaterialer, som er svære at udvinde, hvorfor det er af afgørende betydning, at vi finder måder at genanvende de produkter, som allerede er fremstillet.

Undersøgelser viser at man kan spare 60 kilo CO2, svarende til en køretur på 460 km, hvis bare én enkelt mobiltelefon slipper for at blive affaldsbehandlet og i stedet sælges til genbrug. 

Der er altså store miljømæssige fordele ved at handle brugt elektronik fremfor at købe nyt. Heldigvis er der efterhånden større fokus og efterspørgsel på genbrug af elektronik, og det kommer både forbrugerne og klimaet til gode.

 

Spar penge 

Hvis du er typen, der ikke har lyst til at investere tusindvis af kroner i en ny smartphone eller tablet, så bør du overveje at handle brugt elektronik. 
Der kan være kæmpe store gevinster ved at købe brugt elektronik stedet for at insistere på at købe nyt hele tiden. Alt afhængig af model vil der typisk være 20-50 procent at spare ifht. Nyprisen. 

Du skal hverken frygte for produktets kvalitet eller levetid, da alle vores enheder er testet igennem flere gange, og om nødvendigt repareret og sat 100% i stand med reservedele i absolut bedste kvalitet. 

 

Spar hovedpinen

Der kan være mange risici forbundet med at købe brugt elektronik af privatpersoner. Når du køber brugt elektronik privat, så tager du en chance, da det er svært at vurdere produktets reelle tekniske stand og du hænger selv på det, hvis det ikke fungerer ordentligt eller står af efter købet. 

Disse bekymringer bliver du fri for, når du vælger at købe din nye, brugte enhed hos tech24.dk. Alle vores brugte enheder kommer med fuld fortrydelsesret og reklamationsret, ligesom på nye produkter. 
Vores brugte enheder bliver kvalitetstestet minimum 3 gange før de bliver vidersolgt. 

En anden fordel ved at købe brugte smartphones eller tablets er desuden, at du ikke bindes til et bestemt abonnement i en lang periode. Hos tech24.dk er du ikke bundet til et abonnement, som når du køber en helt ny enhed, og det betyder at du frit kan vælge det abonnement løsning du synes er bedst og billigt til dit forbrug. 

Fremragende

Baseret på 52 anmeldelser
Feb 27, 2023
De kan noget særligt
Jeg så mange positive anmeldelser på firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg købte en IPAD Pro 10,5 i bæredygtig tilstand, men må sige, at bortset fra små ridser/buler bagpå, er den i perfekt tilstand. Kan kun sige godt om Tech 24
Allan Hadberg-Rasmussen
Marts 16, 2023
Mega god oplevelse 🥳
Mega god oplevelse! Fik covers og panserglas tilsendt og på bare 1 dag blev det leveret til mig. Super fede covers og god kvalitet! Kan klart anbefale Tech24.dk til alle som vil have god service og hurtig levering. 🥳💪
Joakim Busk Callesen
Marts 14. 2023
Simpelthen den bedste service og…
Simpelthen den bedste service og levering man kunne ønske sig. Vi har købt en iPad pro i “rigtig god stand” og dét må man sige at den er. Det kan slet ikke ses, at den har været brugt til en fabelagtig pris. Desuden havde vi også tilkøbt et panserglas til. Vi kunne først ikke forstå, hvor det var i pakken. Det viser sig så, at Tech24 har påsat det på den tilkøbte iPad. Det er godt nok god service. Og angående leveringen: den var også helt i top. Allerede levering dagen efter - tak for det hele Tech24.
Annie
Marts 07, 2023
Super service
Købte en iPhone 12 til min datter i januar, efter en opdatering virkede den ikke længere, har så i dag været forbi og få den ombyttet, super hurtigt og nemt! Sød og meget venlig betjening(det var der for øvrigt også da vi købte den:-))
Thomas
Marts 15, 2023
Købte min iPad mandag og leveret onsdag…
Købte min iPad mandag og leveret onsdag 👍 Og er som beskrevet næsten som ny, skærm uden fejl, og kun et på små skrammer på bagsiden 👍 Så kan kun anbefale Tech24 👍
Tony Greve
Jan 02, 2023
Fantastisk gode priser…
Lynhurtig levering til yderst konkurrencedygtige priser. Er super tilfreds med hele forløbet.
Lars
Nov 11, 2022
En glimrende handel
En glimrende handel - super gode intro priser og hurtig levering. Alt i orden.
Réne sovsø
Nov 14, 2022
Fremragende kundeservice
De blev på kontoret efter lukketid, så jeg kunne få min ordre i dag. Hurtig betjening og meget imødekommende. Alt i alt en fantastisk oplevelse og fremragende kundeservice. Kigger helt sikkert forbi deres webshop igen!
Alexander
Nov 10, 2022
Hurtig levering
En glimrende handel - super gode intro priser og hurtig levering. Alt i orden.
Aman Hussain
Nov 10, 2022
Fine varer
Fine varer til gode priser og hurtig levering
Henrik Jørgensen
Dec 28, 2022
Beskrivelse af varen lever op til forventningerne
Beskrivelse af varen lever op til forventningerne og de yder en super service👌 Vender helt sikkert tilbage en anden gang.
Tanja Rasmussen
Jan 05, 2023
Hurtig levering
Hurtig levering. Gode priser
Jakob
Dec 24, 2022
Super god service
Bestilte en telefon til min datter som ikke leve helt op til vores forventeringer, men vi havde misforstået stand beskrivelsen af telefonen. Vi valgte at sende den retur, da hun gerne ville have en uden skrammer. De ville gerne hjælpe ned at finde en anden, og det gjorde de på på et par dage, som var som vi forventet og kun mod en lille mere pris. Vil helt sikker bruge dem næste gang vi skal bruge en telefon i familien. Tak for super god service og hurtigt leverance.
Jim
Jan 02, 2023
Kan varmt anbefales, god service
Hurtig levering på trods af jul og nytår
Heine Danielsen
Jan 26, 2023
Jeg købte 2 rem til mit Apple Watch…
Jeg købte 2 rem til mit Apple Watch ultra, og alt var som det skulle være, hurtig levering og gode priser, helt klart et sted jeg vil anbefale andre at købe også
Fahad Yousaf
Jan 10, 2023
Umiddelbart er det en rigtig god…
Umiddelbart er det en rigtig god oplevelse - vi har endnu ikke taget ipad i brug andet end opstart men den ser fin ud og virker til at hente apps og sådan. Selve bestilling og levering gik lynhurtigt og vi havde den i hænderne dagen efter bestilling.
Martin Kvorning
Feb 07, 2023
Perfekt service
Købte en iPhone pro brugt pakke, hentede selv ude v ham . Super service og behagelig sælger, havde en mindre defekt som omgående blev udbedret efter weekenden👍 perfekt service.vh Michael.
Michael Abildtrup
Feb 06, 2023
God oplevelse at få en tlf
God oplevelse at få en tlf. Leveret som næsten hel ny, uden ridser og skrammer, som aftalt. Og levering dagen efter den er bestilt. Det er god service
Frank Pedersen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet. Hold dig opdateret om trends, dine yndlingsbrands og find ny inspiration.